Vacature mondhygiënist

Ben jij mondhygiënist en wil jij als ambitieus professional graag in een hooggekwalificeerde tandartspraktijk werkzaam zijn? Ben je klant en relatiegericht? Is kwaliteit ‘your middle name’ en voel jij je ‘als een vis in het water’ als het gaat om multidisciplinair teamwork? Dan hoor jij bij tandartspraktijk Poswick & Van der Heijden en zijn wij opzoek naar jou!

Functieomschrijving

Als mondhygiënist ben jij de expert op het gebied van preventie en mondhygiëne. Jij verricht de werkzaamheden, die onderdeel zijn van een totaal zorg- en behandelplan, dan ook zelfstandig.

Aandachtsgebieden zijn dan ook:

– Het verrichten van onderzoek en stellen van een diagnose in het kader van preventieve mondzorg;
– Het geven van voorlichting en advies aan de patiënt;
– Uitvoeren van preventieve mondzorgkundige behandelingen (primaire en secundaire preventie).

Wie zijn wij:

Voor onze praktijk in Hilversum zijn wij, per direct, op zoek naar een ervaren mondhygiënist, die ons team op deeltijd of fulltime basis wil versterken. Tandartspraktijk Poswick & Van der Heijden is een multidisciplinaire groepspraktijk met verschillende specialisten waaronder een tandarts voor orthodontie, tandarts-gertiatrie in opleiding en een implantoloog.

Wie zoeken wij:

Een gediplomeerde en enthousiaste mondhygiënist, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en beschikt over:

  • Een afgeronde opleiding mondzorgkunde en wenselijk zou zijn een afgeronde minor in de parodontologie of kindertandheelkunde
  • Kennis van de relevante wet- en regelgeving en de geldende protocollen, instructies en richtlijnen
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Een proactieve en een resultaatgerichte houding
  • Een flexibele instelling
  • Een hoge mate van zelfstandigheid
  • Kennis van relevante computer systemen en applicaties is een pré

Wat bieden wij:

Wij bieden een professionele werkomgeving met een enthousiast multidisciplinair team dat waarde hecht aan een zeer goede sfeer. Het dienstverband is in loondienst. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris of beloning.

Reageren op deze vacature?

Ben jij de ervaren mondhygiënist en leuke collega die wij zoeken? Stuur dan jouw CV en een korte motivatie naar info@tpseinhorst.nl o.v.v. ‘vacature mondhygiënist tandartspraktijk Poswick & Van der Heijden’. Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met onze praktijk, telefoonnummer 035-6246958.

Publicatiedatum: 23-01-2018


« Terug naar het overzicht