Spoedgevallen – Tandartspraktijk van der Heijden – Hilversum

Spoedgevallen

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag?

Niet alle klachten en problemen hoeven met spoed behandeld te worden. Zo zijn bijvoorbeeld uitgevallen vullingen, losse (nood-)kronen of -bruggen geen spoedgevallen. Hoewel dit soort problemen vervelend zijn, kan de behandeling daarvan meestal wachten tot de volgende werkdag.

Wat wél als een spoedgeval wordt behandeld, zijn een uitgeslagen of afgebroken tand als gevolg van een ongeval, een nabloeding na een tandheelkundige ingreep of onhoudbare, acute kiespijn (geen kiespijn die al dagen bestaat). Dit zijn klachten waarvan de behandeling niet tot na het weekend of tot de volgende werkdag uitgesteld kunnen worden. Bij twijfel kunt u altijd met ons of de spoeddienst overleggen.

Tijdens openingsuren van de praktijk kunt u bellen met Tel: 035-6246958.

U kunt iedere dag terecht voor behandeling van pijnklachten. Het is dan wel noodzakelijk dat u vóór 10.00 uur een afspraak maakt.

Indien er op de praktijk niemand aanwezig is wordt u telefonisch verder doorverwezen. Houd u pen en papier bij de hand voor het noteren van de gegevens.

Spoedgevallen buiten de openingstijden

Voor spoedgevallen buiten de openingstijden van de praktijk kunt u zich wenden tot de Mondzorgpoli met vestigingen in Amsterdam, Utrecht of Almere. Hiervoor belt u Tel: 088-2632727.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.